Individueel

Ben je persoonlijk geïnteresseerd geraakt om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:
N.B. Zodra er een groep van 8 mensen bijeen is dan wordt de training aangeboden op data, die samen met de groep inschrijvers zullen worden bepaald.
Omschrijving Kosten
Een 2-daagse training voor mensen, die de deugden op de werkvloer willen toepassen: Awakening at Work met vertaling naar werksituaties. € 325, =, p.p. excl. BTW.
De 2-daagse Awakening van in totaal 12 uur, in het kader van Persoonlijke Ontwikkeling. € 325,=, p.p. excl. BTW.
” Pace of Grace” om je leven te zuiveren, vaart te minderen, in het heden te leven én een passievol leven te plannen. € 325,=, p.p. excl. BTW.
Executive Coaching:Als zelfstandig ondernemend persoon/ manager heb je een drive om te ontwikkelen en te presteren. Ook draag je de verantwoordelijkheid om te willen omgaan met de uitdagingen die jouw carrière biedt.

Toch blijkt dat dit leiderschap vaak alleen wordt ervaren. Zeker in een veranderende omgeving waar de druk om te presteren groot wordt. Deze toenemende druk brengt een risico om vanuit angst te gaan handelen, als dreigt dat je persoonlijk geraakt kan worden.

De behoefte aan een klankbord is dan gewenst, niet alleen voor jezelf , maar ook in het belang van jouw bedrijf- onderneming/ omgeving – gezin . In deze spannende situatie is ook de behoefte aan een scherpe blik en liefdevolle reflectie fijn.

Maak eens een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken

 ) Al mogelijk vanaf 287,50 p.mnd
.